Om Say Oui

Say ouiOui til kærligheden, oui til drømme om din store dag, Oui til at turde Kjolen, den florlette drøm af silke, blonder, pallieter og tyl. Vinden der løfter sløret og afslører dit ansigts strålen, Jeres dag, øjets funklende forventning. Kærlighedens dag. Kjolen der understreger det hele.
Say Oui er et univers der fanger øjet og omfavner dig i silke, blonder og bobler. Her møder du mig og min passion for at give dine drømme liv med æstetik og lækker kvalitet. Hos Say Oui får du en særlig oplevelse, jeg hjælper dig til at udfolde dine drømme og finde den brudekjole du ønsker at sige Oui til.

Hos Say Oui har jeg særligt udvalgt brudekjolerne. Alle kjoler er håndlavede og i de lækreste kvaliteter. Et udvalg, med fokus på dig der søger noget andet end det traditionelle. Det her er for dig som vil føle dig fri, boheme, cool og ikke mindst vil du bare bevare din egen stil, helt naturligt. Det er her vi mødes og fortsætter rejsen i Say Ouis univers.
Jeg glæder mig til at møde dig og forkæle dig med service og bobler i høje glas.

//Trine Bisgaard Kuhr