Anais Anette

Anais Anette er definitionen på den moderne og romantiske bohemestil, som er meget oppe i tiden og får lov at pynte på mange af tidens smukke brude. Den moderne bohemestil, ligger op til et bryllup fyldt med romantik og måske er det ikke helt forkert at Anais Anette, netop er faldet for at designe denne moderne brudekjole i hendes stil. Begge navne i Anais Anette, betyder “grace” og hvad mere kan man ønske sig af sin kommende brudekjole.

Anaia Anette brudekjoler skaber rammerne om den moderne brudekjole, hvor i man har taget alt det bedste fra de traditionelle brudekjoler, som vi kender og elsker og tilføjet lidt mere kant og en masse bløde blonder.

En Anais Anette brudekjole er en moderne brudekjole der er karakteristisk ved kjolens smukke sensuelle og dybe ryg udskæring og det florlette materiale, som bevæger sig smukt og falder yderst flatterende.

Prisen på en Anais Anette brudekjole ligger typisk mellem 14.000 – 17.000 kr.


 

Moderne designer brudekjole med bohemelook

De moderne brudekjoler fra Anais Anette er til bruden, som elsker det moderne, autentiske og feminine look, som bohemestilen, omfavner i disse smukke og elegante brudekjoler.

Brudekjolen i bohemestil, er en kjole med elegances, et feminint look, som uden at sige ret meget differere en moderne brudekjole, som man kommer til at svæve i og hvor bare fødder og bryllup kan få en helt ny betydning.

En moderne brudekjole fra Anais Anette, vækker drømmen om brylluppet på stranden eller hjemme i haven, hvor der er kræset for de små bløde detaljer, blomster i sarte lyserøde, hvide og brændte farver. Brylluppet som omfavner kærligheden og nuet.

Har du brug for hjælp til at finde en moderne brudekjolen til den store dag, så hjælper jeg gerne med at finde det helt rigtige look, som matcher dine ønsker.
 
Moderne brudekjoler fra Anais Anette er til bruden som elsker det moderne, autentiske, ny-klassiske og feminine look.
Kjolerne er alle designede og produceret i Toronto.


 

Moderne brudekjoler – kontakt os

Er du interesseret i at høre mere om vores moderne brudekjoler? Så kontakt Say Oui nu og bestil tid til en brudekjoleprøvning.
Vi ser frem til at tage i mod dig og dine nærmeste.

Sarah Seven brudekjoler


Minimalistiske brudekjoler - enkelt og moderne

Viktoria Chan brudekjoler


Unikke og afslappede brudekjoler i høj kvalitet

Andres Hawkes brudekjoler


Ren luksus i natursilke, franske blonder og perler

Divine Atelier brudekjoler


Utraditionelle brudekjoler med smukke blonder

Karen Willis Holmes brudekjoler


Elegante og glamourøse vintage brudekjoler