Divine Atelier

Prisleje 16.500 - 24.000 dkr
Divine Atelier laver de smukkeste blonde brudekjoler. Divine Atelier er på engang både en hyldest til det boheme og den ”free spirit” men samtidig er det glamourøst og ekstravagant. Blonde brudekjolerne er enkle i snittet men deres detaljerigdom er fantastisk. Brudekjolerne med blonder fra Divine Atelier syes i de skønneste materialer nemlig den fineste og blødeste silke.

Det som kendetegner de feminine brudekjoler fra Divine Atelier er de smukke og eksklusive franske blonder som pryder stort set hver en brudekjole.

Brudekjolernes blonder sammen med florlet chiffon og silke skaber de mest feminine silhuetter og en brudekjole som på engang har et vintagepræg men stadig er super cool og moderne. Blonde brudekjolerne fra Divine Atelier er perfekte til dig, hvis du drømmer om et boheme bryllup, et bryllup på stranden eller det hyggelige havebryllup. Helt sikkert er det at kjolerne er fantastiske at have på, uden indvendig corsage med stivere , og selv om der er fylde i skørtet er det stadig lækkert blødt og let.

 

#Blondekjoler

 

Blonde brudekjoler skaber de mest feminine silhuetter

Divine Atelier har egen systue hvor alle de romantiske blonde brudekjoler syes med de fineste couture detaljer, og håndværksmæssigt fås det ikke smukkere.
 
Brudekjoler som emmer af poesi og romantik fra fordums tider.

Trine

 
Divine Atelier forsøger hele tiden med deres blonde brudekjoler at redefinere looket på brudekjoler som vi kender det, her får du ikke strut og stive corsager men en brudekjole med blonder som smyger sig om kroppen og fremhæver alt det bedste.

Det er ikke en enkel beslutning at vælge en brudekjole og jeg anbefaler derfor at du booker en tid til at prøve de elegante vintage brudekjoler som alle er unikke.

Sarah Seven brudekjoler


Minimalistiske brudekjoler - enkelt og moderne

Anais Anette brudekjoler


Moderne brudekjoler i boheme stil

Viktoria Chan brudekjoler


Unikke og afslappede brudekjoler i høj kvalitet

Andrea Hawkes brudekjoler


Ren luksus i natursilke, franske blonder og perler

Karen Willis Holmes brudekjoler


Elegante og glamourøse vintage brudekjoler