FAQ

Hvor mange personer kan jeg tage med til min aftale?

Det vigtigste: Tag de mennesker med, der kender dig og din stil bedst. Vi anbefaler desuden, at du ikke tager mere end tre personer med, da for mange personer og meninger gør beslutningen sværere. Ikke desto mindre: hvis du vil have flere med, så lad os det vide på forhånd, så vi har siddepladser til alle.

Er der andet jeg skal tænke på?

Det er bedst at bære hudfarvet, sømløst undertøj og en stropløs eller rygløs bh til din aftale. Vi beder dig også bruge så lidt make-up som muligt, så vores smukke kjoler forbliver hvide. Hvis du allerede har sko og tilbehør, så tag dem gerne med, så vi kan se længden på kjolen og det overordnede look med det samme.

Hvilke prisleje ligger brudekjolerne i?

Vores skræddersyede kjoler varierer i pris fra 10.000 kr til 28.000 kr, hvor de fleste kjoler ligger mellem 13.000 kr og 17.000 kr. Undtaget er to delte styles som fx top og nederdel.

Hvis du har et mindre budget, anbefaler vi vores udsalg af prøvekjoler og love again koncept som ligger imellem 5000 kr og 12.000 kr.

Hvilke størrelser kan jeg prøve?

Størrelsesinklusivitet er vigtigt for os, og derfor har vi prøve-på-modeller i størrelserne 36 – 44. Det er desværre ikke økonomisk muligt at have alle kjolerne i flere størrelser i vores butik. Vi forsøger at tilbyde et bredt udvalg og fortsætter med at arbejde for at fremme størrelsesinklusivitet i butikken. Alle vores kjoler kan bestilles op til minimum str 44 og vi har allerede et par designere i vores sortiment, som producerer i alle størrelser og altid er i yderligere kontakt med designerne og er glade for at finde flere og flere mærker, der tilbyder størrelse inklusivitet . Er du i tvivl om du finder en kjole i din størrelse hos os, så skriv til os og fortæl os hvad du har i tankerne og hvad dine mål er.

Det er ikke noget problem, hvis den kjole, du ønsker, ikke er din størrelse, med smart pinning kan vi vise dig, hvordan den vil se ud på dig

Kan jeg ændre på brudekjolen?

Da alle designere som Say Oui forhandler har eget atelier og brudekjolerne syes på bestilling, er det ofte muligt at komme med ønsker om ændringer fx ærmelængde, længde på slæb, udskæringer osv. Enkelte designere tager et gebyr for ændringerne. Spørg os og vi hjælpe gerne med at få lavet den brudekjole du ønske.

Hvor er brudekjolerne fra?

Bæredygtighed og slow fashion er ekstremt vigtigt for os. Vi er altid opmærksomme på, hvordan og hvor det tøj, vi tilbyder, er produceret. Vi er klar over, at især modebranchen har en betydelig andel i den skadelige behandling af miljøet.

Vores designere fremstiller i England, USA og Australien. Alle kjoler er håndlavede og lavet på bestilling i designernes atelier. Har du spørgsmål til de enkelte designeres præcise produktionsprocesser, så tøv ikke med at spørge os.

Besluttet dig for en kjole - hvad nu?

Først og fremmest: tillykke! Når du har besluttet dig for en kjole, tager vi dine mål og bestiller kjolen hos designeren i den størrelse, der er tættest på dine mål. Afhængigt af designeren kan det tage op til 6 måneder for din kjole at blive leveret. Så giver vi dig besked og aftaler afhentning.

Ofte skal kjolen stadig tilpasses et par steder. Vi anbefaler gerne en skrædder til at tilpasse kjolen til dig.

Tilbyder Say Oui tilretning?

Vi samarbejder med skræddere, som vi gerne anbefaler til tilretninger. Bemærk venligst, at eventuelle tilretninger ikke er inkluderet i købet af brudekjolen.

Du kan selvfølgelig også tage din kjole med og få den ændret i en skrædderbutik efter eget valg.

Hvad er betalingsbetingelserne?

Ved bestilling af din brudekjole skal du betale 80% depositum med bestillingen. Du kan derefter betale de resterende 20% ved afhentning. Hvis din bryllupsdato er mindre end tre måneder i forvejen, skal du betale det fulde beløb sammen med bestillingen. Vi tager imod mobilpay men desværre ikke kortbetaling.

Hvad sker der, hvis jeg er nødt til at aflyse eller flytte en aftale?

Vi ved: livet sker. Vi vil dog bede dig om at flytte eller aflyse din tid 48 timer i forvejen. Da vi arbejder efter aftale, og enhver aftale, der aflyses for sent, betyder, at vi ikke kan hjælpe en anden kunde.

Kan jeg sælge min brudekjole igen?

Ja! Vi arbejder altid på at gøre det mere bæredygtigt at købe en brudekjole. Derfor besluttede vi at sælge brugte kjoler på kommission. Hvis du er interesseret i at sælge din brudekjole i kommission, så send os en email.

Fortrydelsesret?

Da kjolen er lavet specielt til dig, er alle bestillinger endelige. Ved bestillingen udløber fortrydelsesretten og købskontrakten træder i kraft.Den foretagne udbetaling kan ikke refunderes. Det samme gælder for salg af prøvekjoler, accessories og Say Oui again brudekjoler.

Spørgsmål om vores online shop?

Læs venligst vores vilkår og betingelser samt information om returnering og betaling.