Karen Willis Holmes

Karen Willis Holmes har baggrund i haute couture og dette afspejler sig i disse smukke vintage brudekjoler. Brudekjolerne fra Karen Willis er designet i en vintage stil, som med deres pailletter og smukke perle broderier, ender ud i en vintage brudekjole, med elegance og glamour.

Pailletterne giver stoffet lidt tyngde som gør at kjolerne smyger sig flot om kroppen, og fremhæver smukt den feminine figur. Brudekjolerne er inspireret fra 30’erne og 40’erne og kan styles meget glamourøst og vintage, eller tones ned med løst hår og en fin blomsterkrans.

De smukke vintage brudekjoler koster mellem 16.000,- og 22.500,-

 

#vintagebryllup

 

Vintage brudekjoler er noget ganske særligt

Når Karen Willis Holmes designer hendes elegante vintage brudekjole, finder hun inspiration fra de tidligere årtiers mode, med fokus på ekstraordinær pasform og smukke broderede detaljer.
 
En vintage brudekjole er et fantastisk alternativ til de nye og mere nutidige brudekjoler

Trine

 
Karens samling af brudekjoler, afspejler hendes livslange kærlighed til mode og fejrer ånden i nutidens moderne brud, som både er stilfuld og sofistikeret med et twist af Karen Willis Holmes.

Det er ikke en enkel beslutning at vælge en brudekjole og jeg anbefaler derfor at du booker en tid til at prøve de elegante vintage brudekjoler som alle er unikke.

Sarah Seven brudekjoler


Minimalistiske brudekjoler - enkelt og moderne

Victoria Chan brudekjoler


Unikke og afslappede brudekjoler i høj kvalitet

Anais Anette brudekjoler


Moderne brudekjoler i boheme stil

Andrea Hawkes brudekjoler


Ren luksus i natursilke, franske blonder og perler

Divine Atelier brudekjoler


Utraditionelle brudekjoler med smukke blonder