Say Oui

Say Oui er en brudekjole forretning mellem Viborg, Silkeborg og Herning,
for bruden som ønsker et moderne look. Jeg har udvalgt smukke, eksklusive, og skræddersyede brudekjoler alle håndlavede og i de smukkeste materialer.

Vi har blandt andet vintage brudekjoler, utraditionelle brudekjoler, moderne brudekjoler og helt minimalistiske brudekjoler.


 

Unik oplevelse giver dig den perfekte brudekjole

Vi har en eksklusiv brudekjole butik med en perfekt stemning i romantiske rammer.

Hos os kan du finde den helt rigtige brudekjole sammen med dine nærmeste uden at blive forstyrret. Dette giver dig en unik oplevelse både når du køber din kjole, men også på selve bryllupsdagen, som du vil huske resten af dit liv.

#viskalgiftes

 

Flot showroom - kun til dig

Du får adgang til det flotte showroom uden forstyrrelser fra andre.
Når du booker en aftale hos Say Oui, er hele min brudekjole forretning reserveret til dig så du kan få den eksklusive service det kræver at finde den helt rigtige brudekjole.

Det vigtigste er, at du føler dig særlig smuk på din store dag og jeg hjælper dig med at finde den helt perfekte brudekjole til dette.
Så snart vi gik i gang med bryllupsplanlægningen vidste jeg, at det ville blive en udfordring at finde den rigtige brudekjolekjole. Jeg kunne ikke se mig selv i det traditionelle skrud med stivere i brystet og stort skørt, som mange brudekjoleforretninger fører. Min kjole skulle være let, smuk, cool, afslappet, chic, romantisk – og vigtigst af alt: mig. Man skulle stadig kunne fornemme min stil. Hos Trine fandt jeg brudekjolen, der var alt det. Faktisk var der i hendes lille, håndplukkede udvalg op til flere fantastiske kjoler, der levede op til mine høje forventninger og store krav. Trines butik er hyggelig og unik. Hendes service er personlig, varm og intet er umuligt. Mit besøg hos Say Oui var alt det, jeg havde ønsket mig – og lidt til.

Marie, kunde hos Say Oui

 

Brudekjoler fra Midtjylland til hele landet

Jeg har hjulpet mange smukke brude i Viborg, Silkeborg og Herning
med at finde den rigtige brudekjole. Say Oui er lokaliseret i Midtjylland men har også rigtig mange piger fra Aalborg og Aarhus områderne for, at finde deres brudekjole.
Generelt set kommer brude fra hele landet for at se mine eksklusive brudekjoler.

Uanset hvor du kommer fra i landet for at finde din brudekjole, er du altid velkommen hos Say Oui. Jeg afsætter altid tid nok til den enkelte brud hvis du booker en aftale.