Dine tanker om brudekjolen

Det er meget vigtigt for mig at du finder den brudekjole
som afspejler din ønsker, behov og ikke mindst skal brudekjolen afspejle din personlighed. Derfor starter vi altid en fitting med at snakke lidt om hvad du har gjort dig af tanke om din drømme brudekjole, budget og hvilke slags bryllup I planlægger.

 

Nu skal du prøve nogle kjoler

Med udgangspunkt i dine ønsker samt mit skøn på hvad som vil
klæde din figur, vil jeg forslå nogle kjoler. Når du har prøvet et par brudekjoler, vil vi helt sikkert have sporet os mere ind på hvilken stil du er mest til, og hvilket snit som klæder dig bedst.

Designerne bag mine brudekjoler har alle eget skrædderi og der vil derfor ofte være mulighed for at lave små justeringer, så brudekjolen ender op med at blive lige som du har drømt om.

 

Tilretning af brudekjolen

Say Oui – Du har nu fundet den brudekjole som du
har det aller bedst i og kan forstille dig skal følge dig på dit livs bedste dag. Jeg tager dine mål og sender dem til designeren/leverandøren.

Da din kjole bliver syet efter bestilling vil der går minimum 16 uger før den lander her hos mig. Så snart kjolen ankommer vil jeg give dig besked og du kan afhente kjolen.
Hvis din brudekjole skal tilrettes, vil jeg meget gerne anbefale en dygtig skrædder.

 
I gennem hele processen vil jeg, med min erfaring, guide og style dig så vi sammen skaber et brudelook som er moderne, komfortabelt og lækkert.