Smykker til bryllup

Brudesmykker
- moderne og enkle brude smykker

Maison Sabben

Maison Sabben laver de smykkeste håndlavede smykker som er perfekte til det moderne og enkle bryllupslook. Smykkerne bliver lavet i hånden på samme smykkeværksted som laver smykker til bl.a. Chanel. Smykkerne er belagt med 24 karat guld og derfor har de et meget eksklusivt look. Perlerne de bruger er ægte ferskvandsperler.

smykker til bryllup - Say Oui - logo transparent 1 - Smykker til bryllup

De perfekte smykker til dit bryllup

Bryllups smykker kan være så svære at finde, fordi du gerne vil have noget som står lidt ekstra frem men samtidig afspejler din personlige stil. Dine bryllupssmykker skal passe til brudekjolen og understøtte det samlede brudelook. Smykkerne skal måske også passe til de øvrige bryllupsaccessories såsom bryllupssko og bryllupshårpynt. Efter brylluppet kommer du jo desværre nok ikke til at bærer kjolen igen, men her er det så dejligt hvis du har valgt nogle smykker til brylluppet som du har lyst til at bruge igen og igen, som et dejligt minde om den fantastiske bryllupsdag.

Hårpynt

En hårkam er perfekt til dig som ønsker en minimalistisk frisure med diskret pynt. Maison Sabben har selvfølgelig også de smukkeste smykker til håret. Måske er du til et fint brudeslør? men det er ikke altid at man kan se sig selv med et slør, men stadig ønske sig det ekstra som et bryllup kalder på. Hårkammene fra Maison Sabben er enkle men stadig et fint smykke i håret til at give din brudefrisurer lidt kant.