Hvornår skal jeg bestille tid til prøvning af brudekjole?

Det er vigtigt at være i god tid imellem 6 til 8 måneder for bryllupsdatoen, så du har tid til researche og forberede dig på de mange beslutninger der skal tages. Det kan tage tid at finde ud af hvilken stil du som brud leder efter. Brudekjolerne laves på bestilling og fra de bestilles til de ender i butikken går der imellem 3-4 måneder. Du skal også være opmærksom på  ekstra tid til tilretning hos skrædder. Der er mulighed for en hasteordre, men det koster lidt ekstra og sortimentet kan være mindre at vælge ud fra.

Hvordan forbereder jeg mig til prøvening af brudekjole?

Hvis du allerede nu ved nogle accessories som du gerne vil have på til dit bryllup er det en rigtig god ide at tage dem med, men ikke et must. Jeg vil også rigtig gerne hjælpe dig med nogle ideer.

Lyst undertøj er rigtigt fint at have på når du skal prøve brudekjole. evt. en BH uden stropper.

Hvis du har en ide om hvilken højde dine sko skal have til brylluppet, er det også rigtigt fint at tage et par tilsvarende med.

Brudekjole er sarte så venligst have så lidt make-up på som muligt.

Skal jeg have en veninde, mor eller søster med?

Jeg vil påskønne at du ikke har mere end 2-3 gæster med dig. Det er din kjole og din personlige stil som skal stråle igennem. Så vælg en ledsager som du ved kender dig og din stil og kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige brudekjole. Det er så hyggeligt at prøve brudekjole og en ting som er skønt at dele med en, men nogen gange kan for mange meninger blive for overvældende. Børn er skønne, men lige når det kommer til brudekjole prøvning som kræver ro og koncentration, er det ikke en god kombi. Spædbørn er velkomne men medbring en ledsager til at hjælpe.

Kan jeg få tilrettet min brudekjole hos Say oui?

Jeg tilbyder ikke tilretning af din brudekjole. Men jeg vil gerne anbefale nogle dygtige skræddere.

I hvilket prisleje ligger brudekjolerne hos Say oui?

Brudekjolerne ligger imellem 13.000-23.000 kr. Todelte starter ved 3000 kr.

Hvilke prøvestørrelser finde jeg hos Say oui?

Du finder fra størrelse 36 til 40. Selvom kjolen ikke lige er der i din størrelse, kan du sagtens danne dig en ide om det er den rigtige.

Skal jeg bestille tid hos Say oui?

Ja, det skal du! For at give dig den bedste oplevelse og yde dig den bedste service har jeg kun en kunde af gangen. Jeg afsætter 1,5 timer til dig så vi har god tid, til at finde den helt rigtige brudekjole til dig.

Hvordan finder jeg Say oui?

Say oui ligger lige midt i jylland. 50 min fra Århus, 15 min fra Viborg og 25 min fra Silkeborg.