Viktoria Chan

Prisleje starter fra 7000 Kr

For dig som brud er det rigtigt vigtigt at du har det komfortabelt på bryllupsdagen. Hvis du ikke bryder dig om at skulle tage hensyn til en stor kjole, som er næsten umulig at gå i, og hvis tanken om en corsage som strammer er dit livs værste mareridt!

Så skal du gå efter at vælge en afslappet brudekjole, en brudekjole som ikke skal strammes til men som sidder til, følger og fremhæver kroppen på smukkeste og naturligste vis. Viktoria Chan laver de smukkeste brudekjoler som alle er helt unikke og har den her afslappethed over sig kort sagt en ukompliceret brudekjole.

Svenske Viktoria Chan har i flere år designet hige-end ready to wear kollektioner i hendes eget navn og faktisk havde hun æren af at designe de smukke brudepigekjoler til den svenske prinsesse Sofias bryllup i 2015. Hendes kendetegn er nordisk minimalisme og hendes kollektioner er nærmest skulpturelle.

Unikke og afslappede designer brudekjoler

Alt det har Viktoria Chan ført over i hendes første kollektion af unikke brudekjoler, det er en kollektion som består af afslappede brudekjoler men i forskellige snit, så der er lige den model du ønsker dig om det er med korte eller lange ærmer, med eller uden blonder og perler.

Viktoria Chans afslappede brudekjoler er alle syet i materiale som er let og luftigt og i snit som smyger sig om kroppen, her er ingen underskørt eller lange slæb som skal tages hensyn til. Kjolerne er med få undtagelser uden pynt men med fokus på en enkel detalje.

Detaljerne kan være en dyb ryg, en smuk udskæring eller slids. De kjoler som er mere detaljerige er med nøje udvalgte blonder og perler, dette giver en fantastisk kontrast til de helt enkle brudekjoler og bi bevare indtrykket af en afslappet og unik brudekjole.

Har du brug for hjælp til at finde en unik og afslappet brudekjole til den store dag, så hjælper jeg gerne med at finde det helt rigtige look, som matcher dine ønsker.