Accessories

Smykker til bruden

En vigtig del af det samlede brude look og noget som virkelig kan understøtte din brudekjolen på bedste vis er smykker. Med dine brudesmykker kan du give din kjole lidt kant, eller omvendt kan helt enkelte smykker være en smuk og fin detalje.

Jeg har udvalgt to smukke smykke brands som jeg syntes passer perfekt til de enkelte og moderne brudekjoler som du finder hos Say Oui.

Franske Maison Sabben er smykker til bruden designet og håndlavet i Paris. Hvert smykke er et lille stykke håndværk og hver en detalje er skabt til perfektion. Smykkerne er forgyldt med 24 karat guld og perlerne er ægte ferskvandsperler.

Danske Lea Hoyer er et nyt smykke mærke med international præg. Lea Hoyers smykker er håndlavet i Århus. Lea Hoyers smykker til bruden er støbt i vandbad hvilket gør at hvert smykke er helt unikt.

Brudekjole accessories

For at fuldende brudens look kan man opnå den sidste
finish med en række accessories til brudekjolen. Nogle brude kan godt lide det rene look som blot fuldendes af et brudeslør som det eneste tilbehør til brudekjolen.

Andre vil gerne supplere med de helt rigtige smykker eller en smuk hårspænde som kan være med til at øge helhedsindtrykket af den smukke designer brudekjole.

Hårpynt og brudeslør kan ofte være med til at fremhæve den smukke kjole.

accessories - Say Oui - logo transparent 1 - Accessories

Find de rette brudekjole accessories

Det perfekte brudelook kan opnås på mange måder uanset
om man ønsker en moderne brudekjole, en vintage brudekjole eller en helt minimalistisk brudekjole med boheme stil. Jeg rådgiver så vi finder de helt rigtige accesories til den brudekjole du vælger.

Brudesko er også tilbehør til brudekjolen

Brudesko er en vigtig del af brudens udstyr på den store dag og er med til at fuldende brudens look. Vi hjælper dig med at finde de helt rigtige brudesko og besvarer gerne de spørgsmål du søger svar på. Læs mere om vigtigheden i at finde de rigtige brudesko eller om vores smukke brudesko fra Anniel.