Say Oui Love Again – secondhand


En Say Oui love again brudekjole er en brudekjole som er båret og elsket af en smuk Say Oui brud og som nu hænger smuk og ny renset i butikken klar til at blive elsket igen. Hvorfor love again? fordi brudekjoler købt hos Say Oui er i høj kvalitet og et håndværksmæssigt godt stykke arbejde, så man kan vel næsten påstå at det er ærgerligt, at brudekjolen ikke bliver båret mere end den ene gang.

Vi kan i Say Oui også godt lide det bæredygtige aspekt i at bruge en brudekjole mere end engang, ideen om secondhand brudekjoler synes vi er så fin. Vores designere tænker i bæredygtige materialer så hvorfor ikke fortsætte ved at bruge brudekjolen mere end en gang? De brugte brudekjoler i butikken er alle i meget fin stand, ny renset og uden huller osv.

Her på siden kan du se udvalget af de secondhand brudekjoler som hænger i butikken lige nu. Kunne du være interreseret i at prøve en brugt brudekjole så booker du som normalt via booking linket nederst på siden.

Celine

Smukkeste palietter brudekjole fra Karen Willis Holmes. Kjolen er med lange ærmer og dyb V udskæring foran samt bagpå.

Kjolen vil passe en str 36-40.

Pris 11.400 kr

Emilia

En moderne prinsesse brudekjole beskriver bedst Emilia kjolen fra Sarah Seven. Brudekjolen har en smuk silkeoverdel med dyb v udskæring foran samt bagpå. Det store skørt er lavet i silkeorganza som giver masser af kant til kjolen.

Kjolen kan passes af en str 34/36.

Pris 12.000 kr

Madison graviditetsbrudekjole

Glem alt om store puffede graviditetskjoler, Madison fra Andrea Hawkes er en smuk og moderne brudekjole som er tilpasset så den passer til en gravid mave. Kjolen er i silke og har de fineste detaljer foran.

Kjolen passer en str 38.

Pris 11.400

Avissa

Boheme brudekjole fra Divine Atelier med det smukkeste plisseret silkechiffon skørt. Kjolens overdel er i en fin blonde som er foret i en nude farve som sammen med de små ærmer giver et meget let udtryk. Kjolen har V udskæring for og bag.

Kjolen passer en str 36/38.

Pris 9.900 kr

Annalise

Romantisk men samtidig meget enkel brudekjole fra Anais Anette. Kjolen har et helt enkelt tætsiddende skørt mens overdelen er i en smuk rustik blonde. Kjolen har V udskæring for og bag.

Kjolen passer en str 34.

Pris 10.000 kr

Valeria

Smuk vintage inspireret Brudekjole med et lille ærme, kjolen har et fint håndsyet mønster i perler og palietter på det yderste lag.
Kjolen har v-udskæring for og bag og et flatterende A-line skørt.
Kjolen er en str 38.
Pris 10.000 kr

Isabelle

Romanstisk og let blonde brudekjole fra Divine Atelier.  Brudekjolen er let og luftig med sit skørt i silkechiffon. Overdelen er i en lækker fransk blonde med v-udskæring og et lille ærme samt
en smuk bar ryg. Skørtet er løst og med en slids foran.
Str 36/38
Pris 9.900 kr

Henriette enkel og moderne brudekjole.

Brudekjolen med det blødeste fald, brudekjolen er i sandvasket silke.

Brudekjolen er en str 42 men passer flere størrelser.

før pris 16.000 kr.

nu 9.600 kr.

Vores kjoler

Brudekjolerne er alle købt i Say Oui og båret af en smuk Say Oui brud. De brugte brudekjoler hænger i butikken klar til at blive prøvet på og vi hjælper naturligvis med tilretninger hvis det skulle være nødvendigt.

Er du blevet nysgerrig på en Say Oui love again brudekjole hvor du kan finde brugte brudekjoler til billigere penge, så book din tid her.

Secondhand - Say Oui - logo transparent 1 - Say Oui Love Again - secondhand